Appartement

We hebben ons best gedaan om Rosie's Apartment zo in te delen en uit te rusten om u een heerlijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. In het zitgedeelte is plaats voor een heerlijke loungebank met kussens waar u op uw gemak een film of serie kunt kijken op de flatscreen tv tegenover u. In dezelfde kast is er ruim plaats voor al uw kleding en andere vakantie benodigdheden.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 2 0f 4 thumb Plants: image 3 0f 4 thumb Plants: image 4 0f 4 thumb Plants: image 4 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 2 0f 4 thumb Plants: image 3 0f 4 thumb Plants: image 4 0f 4 thumb Plants: image 4 0f 4 thumb

U maakt u maaltijd in de compleet uitgeruste keuken met vaatwasser, combi magnetron, koelkast met vriesvak en u kunt een drie sterren maaltijd bereiden op het 4 pits gasfornuis. De badkamer is klein, maar zeer compleet met toilet, wastafel met meubel en spiegelkast, handdoekenradiator en douche.

Het bed is een zeer comfortabele boxspring van 160x 200cm gebouwd in een nis met raam dat op de draai of kiepstand kan worden geopend. U vindt het bed voor u opgemaakt bij aankomst. In de nis is ook genoeg ruimte voor uw favoriete boek en uw telefoon kan 's nachts worden opgeladen in een van de vele stopcontacten.